Min dans

Dansen - mitt liv!

Min dansresa började när jag var 4 år och min mamma satte mig i balettskola, sedan dess är jag fast i dansens värld. Jag har dansat balett, karaktärsdans och jazzdans på Lilian Karinas balettskola och Balettakademien. Det har även blivit ett antal flamencolektioner för bl a Gabriela Gutarra på Flamenco Center i Stockholm.

Dessutom har jag dansat jitterbugg, rockn' roll och lindy hop på Lasse Kühlers Dansskola och även dansat latinamerikansk dans och provat på en mängd andra dansstilar. Kort sagt så älskar jag att dansa!

Den orientaliska dansen kom in i mitt liv runt 2003. Jag har dansat för bl a Irene Karlbom Häll och Khalida. Många olika workshops har det också blivit genom åren, bl a för Ann Larsson (Layali Orientaliska Dansakademi), Kay Artle, Bushra Adabaniyan, Maria Hansson, Sabriye Tekbilek, Elnaz, Sophia Tillman, Bozenka, Jillina, Manca Pavli och Selina Sevil.

Jag har även gått lärarutbildning på Layali orientaliska Dansakademi. 

Sedan 2006 har jag undervisat i orientalisk dans och flamenco via olika studieförbund. För närvarande har jag kurser i Medborgarskolans regi i Eskilstuna..  

Sammanhang där jag varit med och uppträtt är bl a:

Världskulturfestivalen

Världens Dans

Parkfestivalen

East meets West

Världsmiljödagen

Eskilstuna Kulturnatt

Studieförbundens dag

Hyresgästföreningens mångkulturella fest

Årbyfestivalen

Nyköpingskarnevalen

Arbogakarnevalen

Four Corners Festival